Leon X-PERIENCE

DE LA

EUR 177,00/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

CU

Tehnologie Full Link
Prezentare

Când cunoști deja drumul, alege altul

SEAT-ul Leon X-PERIENCE este un autoturism care se adaptează stilului tău de viață activ, cu un design uluitor, cea mai nouă tehnologie și o versatilitate deosebită. Acesta livrează în jungla urbană multă distracție și în afara cărărilor bătute, multă performanță, grație sistemului de tracțiune 4x4.

TEHNOLOGIE

Tehnică, care îți face plăcere

SEAT-ul Leon X-PERIENCE este dotat cu multiple tehnologii care asigură protecție și confort, dar și un al treilea aspect important: distracție. Sistemul de tracțiune 4x4, sistemul de navigație și numeroasele sisteme de asistență se combină pentru a livra experiența de conducere supremă. Indiferent dacă la drum lung sau scurt, cu dotarea Leon-ului X-PERIENCE vei savura mereu călătoria.

4Drive
Bară față și spate cu protecție în aluminiu
Gardă la sol mărită cu aprox. 15mm
Cameră video pentru marșarier
SIGURANȚĂ

Sigur la drum

Viața are multe aventuri de oferit. În SEAT Leon X-PERIENCE te poți bucura de fiecare și, în același timp, te poți simți complet în siguranță. Chiar dacă călătoria ta te duce prin oraș sau pe drumuri de țară, cu o gamă extinsă de dotări de siguranță ești mereu protejat optim, pentru a descoperi noi cărări.

Recunoașterea semnelor de circulație
Sistem de frânare multicoliziune
Lane Assist
Detector de oboseală
ACCESORII

Fără limite

Cu accesoriile originale® SEAT poți personaliza Leon-ul X-PERIENCE conform preferințelor tale. Indiferent dacă ai nevoie de soluții specializate de transport cum ar fi: suport de bicicletă sau snowboard, sau un sistem audio complet, SEAT-ul Leon X-PERIENCE are accesoriile potrivite.

Variante de echipare SEAT Leon X-Perience

1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru SEAT Leon X-PERIENCE 2.0 TDI 150 CP 4x4, preţ 20.458 EUR fără TVA, durată 48 luni, avans 25%, 10.000 km/an, volum finanţat 15.344 EUR, dobândă variabilă EUR 5,49%, DAE 6,51%, fără asigurare CASCO. Oferta se supune unor termene şi condiţii.