TEHNOLOGIE

O chestiune de tehnică

Dotarea SEAT-ului Leon ST îți pune la dispoziție numeroase sisteme electronice de asistență și siguranță. Acestea îți garantează un comportament de rulare optim pe orice șosea și în orice situație. Astfel, devine Leon-ul ST esența confortului, siguranței și plăcerii condusului.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Parcare mai simplă

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Leon ST, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

SUSPENSIE CU REGLARE ADAPTIVĂ (DCC)

Ajustat pentru confort

Patru senzori independenți ai SEAT-ului Leon ST analizează carosabilul și adaptează precis trenul de rulare la condițiile acestuia. Pentru a optimiza elasticitatea, amortizoarele Leon-ului ST se adaptează individual. 

4DRIVE

Versatil pe orice drum

Sistemul 4DRIVE distribuie tracțiunea Leon-ului ST automat între puntea față și cea spate pentru toate cele patru roți și se adaptează condițiilor de rulare. Poți profita de acesta pe trasee șerpuite, pe drumuri cu neregularități și chiar și gheața și carosabilul ud nu te mai sperie. Astfel, ai mereu experiența optimă de conducere garantată și Leon-ul ST se dovedește încă odată a fi un combi extrem de versatil.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ DSG

Schimbă mai inteligent

Cutia de viteze DSG a SEAT-ului Leon ST combină confortul unei cutii automate cu agilitatea uneia manuale. Schimbă vitezele prin padelele de pe volan sau lasă sistemul automat eficient să selecteze mereu treapta de viteză ideală şi vei simţi o acceleraţie continuă, fără pierdere de putere.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Perfect conectat

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin Media System Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™. Astfel folosirea telefonului smart în SEAT Leon ST devine mai simplă și mai sigură.

MEDIA SYSTEM PLUS & NAVIGAŢIE

Pe drumul cel bun

Cu sistemul de navigaţie SEAT, cu recunoaştere vocală, eşti perfect echipat pentru drum şi îl poţi întreba despre rută. Aceasta va fi afişată pe ecranul tactil color de 6,5˝ şi te poţi concentra în voie, de exemplu, la coloana sonoră a călătoriei tale redată prin Media System Plus cu opt difuzoare de calitate.

EXTRA

Mai multă tehnologie, mai multă distracție

SENZORI DE PARCARE

Senzorii de parcare față și spate ai SEAT-ului Leon ST măsoară distanța dintre autoturism și potențiale obstacole la parcare. Astfel, te ghidează semnalele acustice fără emoții în orice loc de parcare. 

SEAT DRIVE PROFILE

Cu SEAT Drive Profile îţi personalizezi experienţa de conducere. Poţi alege între modurile: Eco, Normal sau Sport. În plus, îţi poţi crea un profil personalizat combinând caracteristicile dorite din cele trei profile, pentru a crea o experienţă de conducere personală şi unică.

COMPUTER DE BORD

Computerul de bord al Leon-ului ST îţi afişează toate informaţiile relevante: consumul de combustibil instant şi mediu, durata călătoriei, viteză medie de deplasare sau temperatura exterioară.

MOTORIZĂRI

Ce te pune în mișcare?

1.6 TDI Start&Stop 81kW ECOMOTIVE

(110 CP)

4-CILINDRI-DIESEL

Cilindree, litru / cm³: 1.6 / 1598

Alezaj / Cursă Piston, mm: 79,5 / 80,5

Putere maximă, kW (CP) la 1/min: 81 (110) / 3200 - 4000

Cuplu maxim, Nm la 1/min: 250 / 1500 - 3000

Compresie: 16,2

Viteză maximă, km/h: 199

Accelerație de la 0 - 100 km/h, s: 10,6

Consum combustibil, l/100 km; Mixt: 3,6

Emisii CO2, g/km; Mixt: 94

Clasă eficiență energetică: A+