Descriere - Leon ST - SEAT | SEAT

Leon ST

DE LA

EUR 127,00/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

CU

Tehnologie Full Link
PREZENTARE

Cel în care totul se potrivește.

SEAT-ul Leon ST reuneşte plăcerea condusului, confortul şi spaţiul, într-o nouă dimensiune a versatilităţii. Sub formele caracteristice şi liniile unui sportiv dinamic, se ascunde  un portbagaj deosebit de generos şi cea mai modernă tehnologie. Leon-ul ST a fost conceput pentru a te încânta.

TEHNOLOGIE

O chestiune de tehnică

În dezvoltarea SEAT-ului Leon ST ne-am gândit la întreaga familie. Dotarea tehnică, cu numeroase sisteme de siguranță și asistență, fac fiecare călătorie mai facilă, mai sigură și mult mai confortabilă. 

Cruise Control Adaptiv ACC
Tehnologie Full Link
Faruri Full LED
Lane Assist
SIGURANȚĂ

Un lucru sigur

E bine să știi pe ce te poți baza. Mai ales când este vorba despre siguranță la volan. SEAT-ul Leon ST este dotat cu numeroase sisteme de siguranță activă și pasivă. Te poți baza pe faptul că dispune de cea mai bună dotare de siguranță pe care ți-ai putea-o dori în călătoriile cu cei dragi.

 

Detector de oboseală
Sistem de frânare multicoliziune
Recunoaşterea semnelor de circulaţie
Front Assist
ACCESORII

Se adaptează dorinţelor tale

SEAT-ul Leon ST vine deja cu pachet excelent de dotări, dar bineînteles că îl poţi adapta perfect dorinţelor tale cu o gamă largă de accesorii originale® SEAT. Fie că optezi pentru detalii individuale, soluţii inteligente de stocare sau accesorii utile, poţi personaliza SEAT-ul tău Leon ST.   

SERVICE

Pe cele mai bune mâini

Ne dorim să te poți bucura pe deplin de SEAT-ul tău Leon ST. Asta include și service-ul nostru calitativ și eficient care îți dă sentimentul plăcut de a-ți știi mașina pe mâini bune.

 

Variante de echipare SEAT Leon ST

1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru SEAT Leon ST Reference 1.2 TSI 110 CP, preţ 13.502 EUR fără TVA, durată 48 luni, avans 25%, 10.000 km/an, volum finanţat 10.127 EUR, dobândă variabilă EUR 5,49%, DAE 6,54%, fără asigurare CASCO. Oferta se supune unor termene şi condiţii.