TEHNOLOGIE

O CHESTIUNE DE TEHNICĂ

Dotat cu cele mai moderne tehnologii, SEAT-ul Leon SC te face să trăieşti mai intens fiecare călătorie. Toate inovaţiile tehnice îţi permit să fi entuziasmat la volan şi să ai mereu drumul sub control.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Parcare mai simplă

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Leon SC, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ DSG

Schimbare lină de viteze

Cutia de viteze DSG a SEAT-ului Leon SC combină confortul unei cutii automate cu agilitatea uneia manuale. Schimbă vitezele prin padelele de pe volan sau lasă sistemul automat eficient să selecteze mereu treapta de viteză ideală şi vei simţi o acceleraţie continuă, fără pierdere de putere.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Cea mai bună conexiune

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin sistemul Media Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™. Astfel folosirea telefonului smart în SEAT Leon SC devine mai simplă și mai sigură.

SISTEM MEDIA PLUS & NAVIGAŢIE

Pe drumul cel bun

Cu sistemul de navigaţie SEAT, cu recunoaştere vocală, eşti perfect echipat pentru drum şi îl poţi întreba despre rută. Aceasta va fi afişată pe ecranul tactil color de 6,5˝ şi te poţi concentra în voie, de exemplu, la coloana sonoră a călătoriei tale redată prin sistemul Media Plus cu opt difuzoare de calitate.

 

EXTRA

Şi mai multă plăcere a condusului

SEAT DRIVE PROFILE

Cu SEAT Drive Profile îţi personalizezi experienţa de conducere. Poţi alege între modurile: Eco, Normal sau Sport. În plus, îţi poţi crea un profil personalizat combinând caracteristicile dorite din cele trei profile, pentru a crea o experienţă de conducere personală şi unică.

COMPUTER DE BORD

Computerul de bord al Leon-ului SC îţi afişează toate informaţiile relevante: consumul de combustibil instant şi mediu, durata călătoriei, viteză medie de deplasare sau temperatura exterioară.

SISTEM SEAT SOUND

Bucură-te de fiecare călătorie cu coloana sonoră potrivită. Sistemul de sunet umple habitaclul cu un sunet clar și intens, grație amplificatorului cu 6 canale care livrează  135 de wați în zece difuzoare de top.

MOTORIZĂRI

Ce te pune în mișcare?