Leon SC cu pachetul CONNECT

SEAT LEON SC CU PACHETUL CONNECT

Rămâi conectat

SEAT Leon SC CONNECT combină perfect designul şi tehnologia, ceea ce îl face însoţitorul perfect pentru orice drum.  Oriunde vei merge va avea grijă să rămâi conectat cu cei dragi ţie. 

TEHNOLOGIE FULL LINK

Complet conectat la fiecare călătorie

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin sistemul Media Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™, iar prin SEAT DriveApp îți poate reda vocal notificările în timpul condusului.

SEAT CONNECT APP

Mereu la zi

RECUNOAȘTEREA GESTURILOR

Definește și utilizează gesturi prin care poți controla anumite acțiuni pe telefonul tău smart. Poți, de exemplu, cu o mișcare a mâinii să ajungi direct pe ecranul Home, să apelezi un contact sau să trimiți un mesaj predefinit. De asemenea, poți alege profilul de conducere sau muzica dorită și multe altele. Cu până la zece gesturi diferite, folosești aplicația SEAT ConnectApp simplu, comod și în siguranță. 

COMANDĂ VOCALĂ

Sistemul Full Link nu doar îți redă vocal statusurile și mesajele prietenilor tăi, ci îți permite și să le răspunzi, să trimiți noutăți sau să postezi un comentariu pe rețelele de socializare. Toate acestea fără să iei mâinile de pe volan. 

Smart Tipps

Ești deschis la sugestii? Dacă vrei, aplicația SEAT ConnectApp poate memora acțiunile tale precedente. Astfel, îți poate da sugestii care te ajută să navighezi mai repede și mai confortabil meniul de comandă. 

PROFIL DE CONDUCERE

Toate la timpul lor: configurează și editează profile de conducere individuale, pentru a crea o experientă de condus personalizată. Stabilește în avans ce rută preferi sau alcătuiește un playlist adaptat ritmului tău zilnic. Cu profilul de conducere poți și să primești știri, atenționări de trafic și e-mailuri, toate la momentul potrivit ție.

Wearables

SEAT ConnectApp este compatibilă și cu smartwatch-urile: SAMSUNG Gear 2, Gear Neo sau Gear S. Profită de tehnologia de ultimă oră și experimentează conectivitate exclusivistă. 

ÎN EXTERIORUL AUTOVEHICULULUI

Cu modelele speciale CONNECT ești mereu conectat, chiar și atunci când nu ești în interiorul mașinii. Mulțumită SEAT DriveApp și SEAT ConnectApp poți accesa cititorul de mesaje și statusul vehiculului în imediata ta apropiere. De asemenea, poți utiliza funcția practică "Unde este mașina mea?", în cazul în care ai uitat unde este parcată. 

POWERED BY SAMSUNG

Tehnologie x2

Împreună realizăm lucruri mărețe. Colaborarea dintre SEAT și Samsung este o dovadă în acest sens. Cu aplicația SEAT ConnectApp, dezvoltată în comun, experimentezi în premieră cea mai nouă tehnologie și conectivitate.

DESIGN

CONNECT în cele mai mici detalii

PLANŞA DE BORD

Planşa de bord ergonomică cu inserţii în albastru CONNECT

FARURI FULL LED

Combinaţia perfectă între formă şi funcţionalitate

SCAUNE SPORT

Ambianţă sportivă, confort sporit şi susţinere perfectă

ORNAMENTE PRAGURI FAŢĂ

Pentru o intrare cu stil: ornamentele de praguri faţă CONNECT

DESIGN INTERIOR

Noul design interior ergonomic cu detalii sportive CONNECT

OGLINZILE RETROVIZOARE

Standard în gri CONNECT şi opţional în albastru CONNECT

JANTE ALIAJ CONNECT 17"

Standard: jante de aliaj în gri CONNECT 17" şi opţional în albastru CONNECT 17"
DOTĂRI CONNECT

Valorile interioare contează

1
2
3
4
1
CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Leon SC CONNECT, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

2
CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Cu ajutorul unui radar integrat în grila radiator a SEAT-ului Leon SC, sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) măsoară distanţa, direcţia şi viteza autovehiculelor din faţa ta. În felul acesta adaptează sistemul automat viteza de rulare, pentru a păstra mereu o distanţă optimă de siguranţă. 

3
OGLINZI RETROVIZOARE ELECTRICE ŞI ÎNCĂLZITE

Oglinzile retrovizoare reglabile electric sunt uşor de configurat, deci vei găsi garantat poziţia corectă. În plus, ele sunt şi încălzite, fiind protejate de îngheţ la temperaturi joase.

4
HILL HOLD ASSIST

Nu da înapoi. Sistemul Hill Hold Assist vă oferă ajutor la pornirea în rampă: când eliberați pedala de frână, rularea înapoi este împiedicată timp de aproximativ două secunde suplimentare.

1
2
3
4
1
DESIGN INTERIOR CONNECT

La interior încântă SEAT-ul Leon SC CONNECT prin accente cromatice, cum ar fi: inserţiile decorative în volan şi planşa de bord în albastru CONNECT. Acestea subliniază caracterul dinamic şi aduc stilul în cele mai mici detalii.

2
CLIMATRONIC

Orice ți-ar indica aplicația meteo, climatizarea automată cu reglare electronică a temperaturii  din SEAT Leon SC CONNECT îți garantează confortul termic, indiferent de vreme.

3
SMARTPHONE SAMSUNG

Pentru a te bucura de la început de tehnologia Full Link, ai un smartphone Samsung cu Android Auto™ inclus la achiziția unui SEAT Leon SC CONNECT.

 

 

4
JANTE ALIAJ 17˝

Dinamica SEAT-ului Leon SC CONNECT este completată perfect de jantele de aliaj pe 17˝. Jantele cu 20 de spiţe, în gri CONNECT, fac fiecare călătorie nu doar mai plăcută, ci şi mai sigură.

SIGURANȚĂ

Mereu sigur la drum

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Leon SC pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

"Limitare de viteză", "depăşirea interzisă" sau "drum în lucru" - cu ajutorul senzorilor din camera frontală recunoaşte SEAT-ul tău, din timp, orice semn de circulaţie. Pentru o călătorie sigură şi lipsită de stres.

Experimentați noul Leon SC CONNECT