TEHNOLOGIE

De pe circuit pe șosea

O motorizare sportivă merită tot suportul tehnic pentru a crește pulsul oricărui șofer. Direcția progresivă, suspensia cu reglare adaptivă (DCC) și diferențialul față mecanic livrează puterea SEAT-ului Leon CUPRA direct și precis pe șosea.

Suspensie cu reglare adaptivă DCC

Adaptabil

Suspensia cu reglare adaptivă DCC este în SEAT-ul Leon CUPRA mai sensibilă şi mai rapidă. Aceasta modifică caracteristicile trenului de rulare la milisecundă conform condiţiilor actuale şi dorinţelor şoferului, fie că este în modul Confort, Sport, CUPRA sau o combinaţie personalizată.

CUTIE DE VITEZE DSG

Schimbă mai repede

Cutia de viteze DSG combină confortul unei cutii automate cu agilitatea uneia manuale. Schimbă vitezele prin padelele de pe volan sau lasă sistemul automat eficient să selecteze mereu treapta de viteză ideală şi vei simţi o acceleraţie continuă, fără pierdere de putere.

DIRECŢIE PROGRESIVĂ

Perfect controlat

Direcţia progresivă adaptează fermitatea volanului la viteza de deplasare a SEAT-ului tău Leon CUPRA. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât volanul se va simţi mai ferm. Iar când vei dori să îl parchezi, direcţia progresivă va reduce numărul de rotiri de volan necesare, crescând astfel simţitor confortul la parcare.

EXTRA

Obţine maximul

CUPRA DRIVE PROFILE

În modul CUPRA pedala de acceleraţie reacţioneză mai sensibil şi cutia DSG schimbă mai sportiv, iar suspensia cu reglare adaptivă DCC, direcţia progresivă şi diferenţialul mecanic lucrează într-un registru sportiv. Bineînteles, poţi comuta şi într-un mod Confort sau Sport, ori o combinaţie personalizată a setărilor tale preferate.

DIFERENŢIAL MECANIC

Diferenţialul mecanic faţă optimizează tracţiunea şi comportamentul dinamic al SEAT-ului Leon CUPRA. În situaţii extreme, acesta poate transmite întreaga putere la o singură roată, îmbunătăţind astfel virarea şi reducând comportamentul subvirator, pentru o ţinută de drum perfectă şi sportivitate maximă. 

SISTEM DE NAVIGAȚIE SEAT

Cu sistemul de navigaţie SEAT, cu recunoaştere vocală, eşti perfect echipat pentru drum şi îl poţi întreba despre rută. Aceasta va fi afişată pe ecranul tactil color de 6,5˝ şi te poţi concentra în voie, de exemplu, la coloana sonoră a călătoriei tale redată prin opt difuzoare de calitate.

MOTORIZĂRI

Putere brută