DESIGN

Performanță vizibilă

Plăcerea conducerii și caracterul practic, combinate cu un design dinamic, dotări exclusiviste și o apariție puternică. Limbajul de design al Leon-ului, cu liniile sale marcante, a fost dezvoltat mai departe pentru SEAT-ul Leon CUPRA.  Elemente puternice, mai ales în partea frontală și anterioră, trădează dintr-o privire performanța convingătoare.

EXTERIOR

Pasiune la prima vedere

SEAT-ul Leon CUPRA atrage toate privirile. Designul său puternic trădează temperamentul sportiv. La acestea contribuie şi difuzorul spate CUPRA, cele două evacuări ovale şi jantele de aliaj pe 19˝.

DETALII EXTERIOR

DOTĂRI DE EXCEPŢIE

GRILA FAŢĂ CUPRA

Grila frontală cu designul fagure caracteristic şi logo-ul CUPRA transmit putere şi determinare.

SPOILER HAYON CUPRA

Spoilerul pentru hayon conferă modelelor CUPRA mai multă aerodinamicitate şi îl fac uşor de recunoscut pentru privirile admirative, care îl vor vedea cel mai des doar din spate. 

EVACUARE DUBLĂ

Cele două evacuări ovale ale sistemului de eşapament sport şi difuzorul spate transmit în mod clar puterea de care dispune SEAT-ul Leon CUPRA.

DESIGN PACK-URI

Acum devine personal

DESCOPERĂ DESIGN PACK-URILE

Autoturismele remarcabile precum modelele CUPRA merită şi modalităţi deosebite de personalizare - cum sunt Design Pack-urile în alb rafinat, negru marcant sau portocaliu sportiv.

PERFORMANCE PACK-URI

Performanţă sportivă

ROŢI

Pentru turele rapide

Jantele de aliaj dinamice completează designul sportiv CUPRA. Cu dimensiuni de până la 19˝, asigură o experienţă de conducere pe cât de grozavă, pe atât de sigură.

CULORI

Aplică culoare

Nemetalizată
Metalizată
INTERIOR

Centrul de comandă

Bine ai venit la noul tău loc de muncă - în scaunele de piele neagră cu laterale gri, volan cu 3 spiţe în piele neagră şi elemente de decor în negru lucios sau crom clasic. 

SCAUNE SPORT

Aşează-te mai bine

Scaune parcă turnate: Scaunele sport CUPRA în Alcantara® decorează interiorul şi oferă în acelaşi timp cea mai bună susţinere laterală posibilă. În funcţie de preferinţe poţi opta şi pentru scaune scoică sau sport în piele.

DETALII INTERIOR

Diferenţele subtile

VOLAN CUPRA

Cu volanul cu trei spiţe în piele ai mereu totul sub control. Dincolo de senzaţia tactilă deosebită, poţi utiliza comenzile de pe volan şi padelele pentru cutia de viteze cu dublu-ambreaj (DSG).

ILUMINARE INTERIOARĂ LED

La ambianţa perfectă în SEAT-ul tău CUPRA contribuie şi iluminarea clară LED a profilelor de conducere. În standard luminează în alb, iar în modul CUPRA umplu habitaclul într-un roşu sportiv.

PEDALIER SPORT

Pedalierul în aluminiu al SEAT-ului Leon CUPRA dă acel plus, oferă picioarelor susţinere  şi la fiecare drum crează o senzaţie şi mai sportivă.