SIGURANȚĂ

Mergi la sigur

La plăcerea de a conduce, pe care ți-o provoacă SEAT Ibiza SC, contribuie bineînțeles și dotările avansate de siguranță. Luminile de zi LED, numeroasele sisteme de asistență și camera video pentru marșarier, împreună cu cele 5 stele obținute la testele Euro-NCAP fac noul Ibiza SC mai sigur ca niciodată.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

A doua șansă

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Ibiza SC pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Atenționare importantă

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

LUMINI DE ZI LED

Totul la vedere

Luminile de zi LED nu doar accentuează partea frontală a SEAT-ului Ibiza SC, ci îl fac, în primul rând, mai vizibil  pentru alte autovehicule și pietoni, deci mai sigur. 

HILL HOLD ASSIST

Nu da înapoi

Sistemul Hill Hold Assist vă oferă ajutor la pornirea în rampă: când eliberați pedala de frână, rularea înapoi este împiedicată timp de aproximativ două secunde suplimentare.