TEHNOLOGIE

Pregătit pentru viitor

Cu SEAT DriveApp pentru MirrorLink® şi Android Auto™ conectezi smartphone-ul cu sistemul Media Plus. Bucură-te de utilizarea comodă a sistemului de navigaţie prin comenzi vocale. Astfel, noul SEAT Ibiza CUPRA este mai avansat ca nici un altul. 

TEHNOLOGIE FULL LINK

Mereu conectat

Cu tehnologia opţională Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin sistemul Media Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™. Astfel folosirea telefonului smart în noul SEAT Ibiza CUPRA devine mai simplă și mai sigură.

SISTEM MEDIA PLUS

Infotainment la bord

Noul SEAT Ibiza CUPRA încântă prin sistemul Media Plus şi ecranul color de 6,5'' integrat direct în planşa de bord. Utilizează sistemul de navigaţie pentru a găsi mereu drumul cel bun sau conectează smartphone-ul tău pentru a primi notificări sau a utiliza servicii de streaming de muzică în timpul călătoriei tale.

Lumini de zi LED

Frumos şi sigur

Datorită luminilor de zi LED vei fi observat din timp de către alţi şoferi şi pietoni, indiferent de condiţiile meteo. LED-urile economice asigură o iluminare uniformă şi nu doar conferă siguranţă, ci şi arată foarte bine.

Asistentă la parcare

Orice loc de parcare va fi o joacă

Senzorii din bara faţă şi spate, te alertează dacă eşti prea aproape de un obstacol în noul SEAT Ibiza CUPRA, iar sistemul de asistenţă la parcare te ajută să negociezi şi cel mai îngust loc de parcare.

Motorizare

Vizibil mai multă putere

1.8 TSI 141 kW

(192 CP)

4-Cilindri-Benzină

Cilindree, litru / cm³: 1.8/1798

Alezaj / Cursă Piston, mm: 82,5 / 84,2

Putere maximă, kW (CP) la 1/min: 141 (192) / 4300-6200

Cuplu maxim, Nm la 1/min: 320/1450-4200

Compresie: 9,6

Viteză maximă, km/h: 235

Accelerație de la 0 - 100 km/h, s: 6,7

Consum combustibil, l/100 km; Mixt: 6,2

Emisii CO2, g/km; Mixt: 145

Clasă eficiență energetică: D