SIGURANŢĂ

Cu siguranţă sportiv

Un autoturism deosebit merită siguranţă deosebită. De aceea, noul SEAT Ibiza CUPRA este dotat cu o gamă cuprinzătoare de tehnologii de sigurnaţă. Astfel, poţi fi relaxat la fiecare călătorie şi să te bucuri de mai multă siguranţă. 

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Acordăţi o pauză

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

HILL HOLD ASSIST

Nu da înapoi

Sistemul Hill Hold Assist vă oferă ajutor la pornirea în rampă: când eliberați pedala de frână, rularea înapoi este împiedicată timp de aproximativ două secunde suplimentare.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

Oprire, înainte de incident

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Ibiza CUPRA pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

Airbaguri

De jur împrejur sigur

Noul SEAT Ibiza CUPRA convinge printr-o doză suplimentară de siguranţă. Opţional, poţi beneficia de airbaguri cap pentru scaunele din spate. Astfel, tu şi pasagerii tăi vă veţi simţi în siguranţă la bordul SEAT-ului Ibiza CUPRA.