Noul SEAT Ibiza CUPRA

De la

EUR 17.338,80

DE LA

EUR 133,00/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

DESIGN

O adevărată atracție

Combinația între dinamica puternică, cea mai nouă tehnologie și designul sportiv, transformă fiecare călătorie într-o experiență deosebită. De la exteriorul sportiv și interiorul reproiectat, până la planșa de bord cu tehnologia opțională Full Link, noul SEAT Ibiza CUPRA a fost construit pentru a încânta.

Motorizare TSI

Bine ai venit pe banda de depășire

Noul SEAT Ibiza Cupra este cel mai puternic de până acum. Dotat cu un performant motor TSI și 141 kW (192 CP), poate atinge o viteză maximă de până la 235 km/h și împreună cu un consum mixt de 6,2 l/100 km asigură o experiență de condus intensă. (consum SEAT Ibiza CUPRA mixt: 6,2l/100km; emisii CO₂ mixte: 145 g/km; clasă de eficiență energetică: D*)

TEHNOLOGIE

Mereu inteligent la drum

De la tehnologia opțională Full Link ce conectează facil smartphone-ul și SEAT-ul tău, până la sistemul Media Plus cu ecran tactil color de 6,5'' integrat și sistem de navigație cu comandă vocală, noul SEAT Ibiza CUPRA face fiecare călătorie și mai sportivă.

Tehnologie Full Link
Sistem Media Plus
Lumini de zi LED
Motorizare TSI
SIGURANȚĂ

Protejează ceea ce contează

Siguranța ta și a pasagerilor tăi este prioritatea absolută în noul SEAT Ibiza CUPRA. Datorită detectorului de oboseală, funcției Hill Hold Assist, sistemului de frânare multicoliziune și a airbagurilor laterale față integrate, te poți simți mereu în siguranță.

Detector de oboseală
Hill Hold Assist
Sistem de frânare multicoliziune
Drive Select
SEAT SERVICE

Pe cele mai bune mâini

Ne dorim să te poți bucura pe deplin de Ibiza CUPRA ta. Asta include și service-ul nostru calitativ și eficient care îți dă sentimentul plăcut de a-ți știi mașina pe mâini bune.

Variante de echipare SEAT Ibiza CUPRA

Ibiza

CUPRA

    de la: EUR 17.338,80

    Configurator

    1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru Ibiza SC Cupra 1.8 TSI 192 CP, preţ 14.449 EUR fără TVA, durată 48 luni, avans 25%, 10.000 km/an, volum finanţat 10.837 EUR, dobândă variabilă EUR 5,49%, DAE 6,54%, fără asigurare CASCO. Oferta se supune unor termene şi condiţii.